Verdens bedste Risalamande
Risengrød
1 l vand
2 l mælk
400 g grødris
Kog 1 l vand. Kom risen i. Kog 1o-15 minutter. Husk at rør i grøden. Kom 1 l mælk i. Kog 1o-15 minutter. Husk at rør i grøden. Kom 1 l mælk i. Kog 1o-15 minutter. Husk at rør i grøden.
Når grøden er cremet er den færdig – Den må ikke blive tør/hård.
Risalamande
Kold risengrød
1 l piskefløde
200 g mandler
1 spsk vaniljesukker
2-4 spsk sukker
Smut og hak mandlerne - noget af det groft og noget fint. Pisk fløden – temmelig stiv. Bland vanilje, sukker og mandler i grøden. Vend flødeskummen i. Smag. Smagen skal være let og endelig ikke for sød.
Kommentarer
Send en kommentar