Verdens bedste Risalamande

Risengrød

1 l vand
2 l mælk
400 g grødris

Kog 1 l vand. Kom risen i. Kog 1o-15 minutter. Husk at rør i grøden. Kom 1 l mælk i. Kog 1o-15 minutter. Husk at rør i grøden. Kom 1 l mælk i. Kog 1o-15 minutter. Husk at rør i grøden.
Når grøden er cremet er den færdig – Den må ikke blive tør/hård.

Risalamande

Kold risengrød
1 l piskefløde
200 g mandler
1 spsk vaniljesukker
2-4 spsk sukker

Smut og hak mandlerne - noget af det groft og noget fint. Pisk fløden – temmelig stiv. Bland vanilje, sukker og mandler i grøden. Vend flødeskummen i. Smag. Smagen skal være let og endelig ikke for sød.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Kokos muffins

Juice/Smoothie

Kransekagen :)