Pulled pork

Pulled pork

2 kg nakkefilet – fra en gris

Saltlage
120 g salt
1 ½ l vand
3 stjerneanis
3 fed hvidløg
1 spsk sukker

Rub
50 g brun farin
50 g paprika
2 spsk barbecue krydderi 
1 spsk peber
2 spsk. Salt

Saltlage
Kog vand + salt + sukker. Hæld den kogende blanding over Stjerneanis og hvidløg. Lag lagen køle af. Put nakkefileten i lagen. Lad den stå i køleskabet 10-12 timer.

Tag nakkefileten op af lagen. Tør den godt af. Rul den evt i et viskestykke.

Rub
Bland ingredienserne i en skål. Masser krydderiblandingen godt ind i nakkefileten. Læg nakkefileten i et ovenfast fad. Dæk med folie. Lad den stå 10-12 timer i køleskabet.

Nakkefileten bages i ovnen i 12 timer ved 110 grader.

Væsken hældes fra (kan bruges til sovs)

Med 2 gafler splittes nakkefileten i strimler og stykker = Pulled pork

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Kokos muffins

Juice/Smoothie

Kransekagen :)