Pulled pork
Pulled pork
2 kg nakkefilet – fra en gris
Saltlage
120 g salt
1 ½ l vand
3 stjerneanis
3 fed hvidløg
1 spsk sukker
Rub
50 g brun farin
50 g paprika
2 spsk barbecue krydderi
1 spsk peber
2 spsk. Salt
Saltlage
Kog vand + salt + sukker. Hæld den kogende blanding over Stjerneanis og hvidløg. Lag lagen køle af. Put nakkefileten i lagen. Lad den stå i køleskabet 10-12 timer.
Tag nakkefileten op af lagen. Tør den godt af. Rul den evt i et viskestykke.
Rub
Bland ingredienserne i en skål. Masser krydderiblandingen godt ind i nakkefileten. Læg nakkefileten i et ovenfast fad. Dæk med folie. Lad den stå 10-12 timer i køleskabet.
Nakkefileten bages i ovnen i 12 timer ved 110 grader.
Væsken hældes fra (kan bruges til sovs)
Med 2 gafler splittes nakkefileten i strimler og stykker = Pulled pork
Kommentarer
Send en kommentar